Lid worden van DeDeelkelder

 

Voordat je spullen kunt gaan lenen dien je je in te schrijven, waarvoor je langs kunt komen bij De Deelkelder. Denk daarbij aan (een kopie van) je legitimatie. Bij de inschrijving zorgen wij voor een lekker kopje koffie.

Je kunt je ook inschrijven door een mail te sturen naar info@dedeelkelder.nl. We sturen je dan de documenten per mail en dan kun je alles digitaal doen.workshop
10/ jaar

Om spullen te kunnen lenen moet je lid worden van onze community, wij zijn namelijk geen typisch verhuurbedrijf. Wanneer je voor het eerst lid wordt betaal je eenmalig €15,- administratiekosten. Als het daarna een keer voor komt dat je een jaartje niet lid bent maar daarna weer wel hoef je niet opnieuw de administratiekosten te betalen. Nadat je lid bent geworden kan tegen kleine bedragen spullen lenen die je maar even nodig hebt!
workshop
60/ jaar

Voor €60,- per jaar krijg je 50% korting op de huur die je voor een item betaald. Daarnaast krijg je 15% korting op workshops.
workshop
130/ jaar

Voor €130,- per jaar kun je per maand 5 items lenen zonder extra kosten. Elk item mag je 1 week lenen. Het voordeel van dit abonnement is dat je niet nog apart hoeft te betalen als je iets leent. Daarnaast krijg je 15% korting op workshops! Echt een abonnement voor mensen die al helemaal geloven in betalen voor toegang i.p.v. bezit.
 

Reserveren

Doe je via het online boekingsysteem of in de winkel tijdens openingsuren (zaterdagen 10.00 tot 15.00). Nadat je je lidmaatschapsformulieren hebt ingevuld en een kopie van je ID-bewijs hebt afgegeven maak je een account aan op ons reserveringssysteem. Hierop kan je zien welke items beschikbaar zijn en kan je items reserveren.

 
 

Boetes en schade

We verwachten dat je goed omgaat met de spullen en dat ze op tijd weer teruggebracht worden. Voor te laat terug brengen geld een boete van €1,- per dag. Het kan gebeuren dat er iets is een keer kapot gaat. Je bepaald zelf in welke mate het jouw schuld is. Als je vind dat je lomp bezig bent geweest zouden we het heel fijn vinden als je het product vervangt.

 

Bezoek ons in Utrecht!

 • Locatie: De Stadstuin
  Europalaan 20
  3526 KS
  Utrecht
  Openingstijden:
  Zaterdag 10.00-15.00

 • info@dedeelkelder.nl